banner5

Babagan Kita

Shijiazhuang Kingsun Tekstil Imp. & Exp. Co, Ltd ditemokake ing Mei 2011 lan ana ing Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China.
banner5
Kita wis pirang-pirang taun ing garis tekstil Ngarep. Produk utama yaiku Tablecloth, Cover Tabel, Curtain, Napkins lan Kitchen item: Barang Sulaman, Barang-barang Jacquard lan Produk Tekstil Ngarep, sing banget populer ing donya.

Koleksi Produk

Kategori

The Brands

Kita Nindakake
  • dv
  • dfw
  • s
  • we
  • ef
  • wee
  • dd
  • efe
  • ng
  • ewf
  • db