Babagan Kita

Shijiazhuang Kingsun Tekstil Imp. & Exp. Co, Ltd ditemokake ing Mei 2011 lan ana ing Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China. Kita wis pirang-pirang taun ing garis tekstil Ngarep. Produk utama yaiku Tablecloth, Cover Tabel, Curtain, Napkins lan Kitchen item: Barang Sulaman, Barang-barang Jacquard lan Produk Tekstil Ngarep, sing banget populer ing donya. Kita wis mantep hubungan kerjasama sing dawa karo Prancis, Inggris, Polandia, Italia, Yunani, Lubnan lan negara liya.

20170813211920142014