Hubungi Kita

Shijiazhuang Kingsun Tekstil Imp. & Exp Co, Ltd

Alamat

Bangunan NO.B2-306, taman wanxin, NO.35 dalan beicheng, China Shijiazhuang

Telpon

Penjualan: 0086 (311) 87730432

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita