Warta

  • Dampak saka perang perdagangan ing tekstil

    Prihatin babagan kemajuan anyar ing perang perdagangan Sino-AS, saka kahanan saiki, tekstil ora melu. Kanthi distribusi global industri tekstil sing cepet, perusahaan kasebut wis disebarke ing negara-negara Asia Tenggara kayata Vietnam ing sawetara taun kepungkur. Malah yen ...
    Waca liyane
  • Kepiye cocog karo tablecloth lan flag Tabel

    Saka perspektif kepraktisan, bisa uga nyatakake yen tablecloth luwih praktis tinimbang panji Tabel, amarga tablecloth dhewe kudu nutupi kabeh desktop kanggo nyegah reregetan ing desktop, saéngga tablecloth dhewe reged, mung ngresiki saben dina Ya, lan Meja estetika panji ...
    Waca liyane
  • Cara ngresiki linen meja lan serbet linen

    Yen sampeyan duwe linen kain lan serbet linen, lan bakal digunakake ing panguripan saben dinane, tinimbang mung kanggo acara khusus, reresik rutin. Sanajan iki ora kerja rumah tangga sing angel, ana sawetara hal khusus kanggo perawatan nalika ngresiki linen meja lan serbet linen.
    Waca liyane
  • Tablecloth polen Ngurus trik cilik

    Ayo ngadhepi, nyiapake nedha bengi minangka proyek sing apik, nanging butuh wektu lan gaweyan kanggo nyiyapake. Salah sawijining prekara sing paling ala lan nglarani yaiku kudu nyiram panas meja lan jumlah serbet sing dibutuhake kanggo nedha bengi. Yen sampeyan krasa lara banget nalika nyisipake, mungkin ironing m ...
    Waca liyane
  • Pira tablecloth adat kasebut?

    Papan lapis khusus kanggo macem-macem miturut manufaktur lan pedagang sing beda. Sawetara manufaktur duwe macem-macem bahan. Ana kain linen, plastik, kain sing ora dirajut, plastik, lan liya-liyane. Harga adhedhasar kualitas. Ana prabédan ing antarane loro, gumantung karo apa sampeyan ...
    Waca liyane
  • Konferensi Kain Dunia Pertama 2018

    "Konferensi Kain 2018" adhedhasar tema "kerjasama lan win-win tanggung jawab", nggayuh prinsip gotong royong, co-konstruksi lan enggo bareng, fokus ing "openness, teknologi, fashion lan green", ora mung mbabarake jagad kanggo jagad. Ing & ...
    Waca liyane
  • Rega borongan meja

    Grosir meja Tabel pinten meter? Rega Grosir meja katun; rega alas meja ora mung bisa dideleng saka ukuran ukurane nanging uga gumantung saka tekstur kain amarga rega saka kain sing beda ora padha. Grosir bunder tabel katun minangka bahan sing apik ...
    Waca liyane
  • Ngendi iku dalan menyang industri tekstil ing konteks anyar?

    Ing jaman biyen, bareng karo pola pola pola konsumsi lan terus-terusan upgrade fungsi fungsional kutha, yen ana owah-owahan model pertumbuhan ekonomi anyar, tingkatan tekstil lan pakaian profesional China terus ngadeg. Dibandhingake karo ...
    Waca liyane
  • Apa bahan taplak meja?

    Bahan tablecloth (1) Tablecloth PVC Pisanan, ngenalake taplak meja bahan PVC sing paling umum. Kain meja PVC kanthi landasan katun saiki minangka taplak meja kualitas sing luwih apik. Kauntungane alus, gampang lipat, warna-warni, pola warna-warni lan gampang dicocogake. Lan tablec materi PVC ...
    Waca liyane
  • Tabel kustomisasi dhuwur mburi

    Kami, Shijiazhuang Kingsun Tekstil Imp. & Exp.Co., Ltd, wis ngoperasikake taplak meja sajrone pirang-pirang taun. Ana macem-macem jinis Tablecloth ing perusahaan kita: Tablecloth Embroid, tablecloth Jacquard, alas meja dicelup nganggo Plain. Ing ngisor iki sawetara conto meja spésialisasi high-end modern anyar f ...
    Waca liyane